Har du brug for træning hvor du har instruktøren for dig selv? Enten fordi tiderne på holdtræning
ikke passer ind i din hverdag eller fordi du har nogle udfordringer med en eller flere øvelser? Så kan
en enetime være en god løsning.
 
Mette tilbyder to typer af enetimer:
  •  Helt almindelige enetimer hvor vi har fokus på en eller flere øvelser du gerne vil styrke dig og din hund i. Inden vi mødes laver jeg en plan for timen ud fra de ønsker du har. Hvis du køber et forløb får du lektier for fra gang til gang.
  •  Enetimer med fokus på selvtillid hos dig og/eller din hund. En del hundefører oplever at der ersituationer der er svære for hunden eller for dem selv. Når hundeføreren bliver nervøs smitterdet tit af på hunden og omvendt. Forskning viser at hvis vi styrker vores hunde fysisk og gennemtræning af det fysiske miljø, så får de større selvtillid i mange situationer. Det samme gælder for mennesker, vi kan lære at mestre svære situationer og på den måde få succes og bedre selvtillid. Enetimerne kan være både træning med hund og coaching (uden hund) hvor vi sammen finder ud af hvordan du bedst kommer videre med din hundetræning.
Hvis du tænker det kunne være noget for dig er du velkommen til at skrive til Mette (mette@catchhund.dk) og finde ud af om det er noget Mette kan hjælpe med.
 
Enetimer koster 500 kr. pr. time af 60 min. Træningen foregår nær Vanløse med mindre andet
aftales. Hvis jeg skal komme til dig kommer der tillæg på 200 kr. pr. times kørsel samt 3 kr. pr. km.
Hvis du ønsker flere enetimer eller et forløb kan du købe 5 timer for 2000 kr. De 5 timer skal bruges
inden for 6 måneder.