Majbritt Schunck er instruktør i Catch Sjælland - Danmark. 
 
Hun fik sin første hund som 11 årig - en Shetlands sheep dog. Interessen for hunde voksede støt, og med tiden blev det interessen for brugshundesport i almindelighed og politihunde i særdeleshed, der fængede. De første brugshunde var shæfere, men siden er kærligheden faldet på racen malinois. Det blev den første malinois, der for alvor satte gang i interessen for de forskellinge læringsmetoder, og muligheder.
 
Majbritt har taget klikkerINSTRUKTØRkursus ved Canis. Derudover har hun deltaget ved kurser/foredrag med Peder Zeiner, Siv Svendsen, Lori Stevens, Grisha Steward, James Sherpell, Thomas Stokke, Tobias Gustavsson, Gry Løberg, Charlotte Frigast og flere andre.
Ferie og fritid bliver ofte brugt til at deltage i fælleskab med andre hundefører, og hun har deltaget i ClickerCamps i DK, CatchCamp i Norge, og kurser som DogParkour, Skydd, rundering m.v. 
For Majbritt er det vigtigt også at kunne undervise hundens fører, og har et taget 120 timers voksens pædagoisk grundkursus, som løbende er blevet suppleret.
 
Majbritt træner selv i Dansk Politihundeforening med sin malinois tæve. Husets maskot er den ældre west highlander white terrie.
 
Majbritt arbejder til dagligt i Københavns politi, Efterforskningsenheden.

Planlagte kurser med Majbritt Schunck